Teknik. Suck. Hade skrivit ett långt inlägg och sekunden efter att jag tryckt på publicera väljer min dator att svika mig och allt försvann. Låter kanske konstigt men efter att jag har skrivit känner jag mig alltid lite tömd, på ett positivt sätt. Urladdad och lugn kanske är en bättre beskrivning. När allt jag har skrivit då försvinner i nästa sekund blir det lite antiklimax och tyvärr har detta gjort mig på så dåligt humör att det får bli nya tag imorgon istället.

Summa summarum – dagens lärdom får bli att i fortsättningen trycka på spara utkast var femte minut, parallellt med att dubbelkolla att internetkopplingen inte har hoppat ur för tusende gången. Vadå bitter? Ja, just nu är jag bitter. Usch. Blir bättre efter en god natts sömn.

Tack för den här dagen. Ytterligare en dag som abstinent 🙂

Annonser