Har alltid älskat idrott och att träna. Trots det blir jag fortfarande lika chockad över hur stor inverkan det har på mitt välmående.

Idag dippade jag under dagen. Kände mig nedstämd och ynklig. Negativt mindset. Ond spiral som alltid är lika svår att ta sig ur. Passivitet i det läget är bland det sämsta jag kan välja. Mot min vilja och med en klump i magen tvingade jag mig till slut att gå till gymmet.

Hur tungt det än kändes i början kunde jag gå därifrån med rak hållning igen. Luft i lungorna. Självförtroendet och energin jag önskar att jag alltid hade. Emotion comes from motion. Så sant. Längtar dock till den dagen då jag kan känna den styrkan redan på väg till gymmet och inte bara efteråt. Det kommer.

På måndag börjar sista delen av PT-utbildningen. Nervös. Kommer att bli intensivt. Men är redo att gå in i bubblan igen. Taggad.

Annonser