De senaste två dagarna på PT-utbildningen har handlat om ledarskap. Har älskat varje minut. Coachning, motivation, målsättningar etc. Får inte nog. Fascinerande hur mycket alla aktivt kan styra sina sinnen och forma sina liv. Känns som om att jag har fått tusen nya verktyg som jag längtar efter att få undersöka och lära mig behärska.

Utbildningen ger mig en tillfällig struktur i vardagen. Trygg miljö, intressanta föreläsningar, regelbundna tider och tillräckligt intensiv att när jag kommer hem på kvällen är jag helt slut.

Alla de komponenterna har en positiv inverkan på tillfrisknandet. Stimulans kombinerat med struktur är det ultimata medlet mot tomhet och sug. Nya perspektiv.

Gick bättre att vara tacksam idag under min ”hour of power”. Var mer närvarande och genuin i mina tankar. I rätt riktning. Skönt.

Annonser