Ny upplevelse idag. Något jag aldrig trott att jag skulle få uppleva.

Det var fokus på kost idag på PT-utbildningen och vi skulle öva kostregistrering på varandra. Kort och gott, göra analyser på varandras kosthållning för att sedan ge rådgivning om hur man ska nå sitt mål. Även om de flesta av de som läser till PT är relativt hälsomedvetna hade majoriteten något osunt inslag de önskade justera.

I mitt fall finns det verkligen inslag jag arbetar på. Uppenbarligen. Men i dagsläget har jag faktiskt kommit en rejäl bit i detta arbetet och idag kunde jag konstatera att jag nästan äter exakt som mitt drömscenario. Det jag främst jobbar med idag är den mentala biten. (Och resten av alla bitarna som det innebär att leva…). På den processen finns ingen quick fix. Ett steg i taget. Men strävar ständigt framåt.

Kunde inte låta bli att känna glädje och stolthet över mig själv och den resa jag gjort hittills. Under alla år har jag drömt om att känna mig exakt som jag kände idag. Inget gömmande, ljugande och smygande. Ingen känsla av att leva en illusion eller upprätta en fasad. Bara jag. Naken. Men inte rädd. STORT TACK.

Annonser