Idag svävar jag på moln. Har haft en oförskämt bra vecka hittills.

Har varit fortsatt abstinent och följt matplan, tränat, gått upp tidigt, träffat mina närmaste vänner, fått positiv respons för bloggen och äntligen kommit loss i mitt jobbsökande!

Den senaste månaden har jag lagt ner så mycket tid på att söka alla möjliga jobb att det är en fantastisk lättnad när det äntligen börjar ge resultat. Inser att jag är inne i ett flow just nu då flera pusselbitar börjar falla på plats. Belöningen för ihärdigt, disciplinerat och konsekvent arbete.

Det har varit härliga stunder men också en fruktansvärt jobbig tid på många sätt. Att ta steget mot ett liv utan socker, att aktivt välja bort den utstakade karriärsvägen och våga leva i ovisshet för att sedan titta utanför boxen, att fysiskt och psykiskt klara av PT-utbildningen. Att parera mina matematikkurser, extrajobb, jobbsökande, caseträning, bloggande, matplan, kosttillskott, 12-stegsprogrammet, träning, vänner, pojkvän och familj.

Det är livet, jag vet. Vi alla har våra tusen bollar i luften. Vilket jag egentligen trivs bäst med. Men längtar så mycket efter att få komma vidare och in i ett sammanhang där jag kan få utlopp för min energi och min kapacitet. Vill vidare och börja bygga nu. Sluta trampa vatten och smådutta överallt.

Har varit nödvändigt för mig att trycka på pause knappen i mitt övriga liv för att orka och ha en chans att ta tag i mitt beroende. Men tror jag är där idag. Redo att trycka på play igen. Denna gång fri från socker.

Annonser