Bullar, bullar, bullar. Kanelbullens dag. Fortsätter med ringar på vattnet även idag. En dag jag tidigare älskade är nu bara ångest. Igår blundade jag bara och låtsades om att jag inte hörde eller såg något. Idag är det svårare.

Kollegornas bullbak har samlats i köket på jobbet. Ligger där i stora högar. Får mitt te att kännas för trist och tråkigt. Kombinationen av kaffe med skummad mjölk och varm bulle får hela min mun att vattnas.

Nej uppryckning nu. Fokusering Elsa. Keep your eyes on the price.

Skrev det ovan tidigare idag på jobbet i smyg. Behövde få vädra. Klarade dagen men har gjort avsteg från maten både lunch, middag och mellan målen, men med abstinent mat iaf. Märker att jag fortfarande har bullar på hjärnan. Sjukt hur det fastnar.

I samband med kanelbullensdag har det varit mycket prat om att ”unna sig” på jobbet de seanste dagarna. Att det är därför många tränar, att det är därför man annars äter sunt osv. För att sedan kunna unna sig en sötsak. Suck. I wish. Jag önskar att det fanns något jag kunde göra för att därefter få ”unna mig” en bulle. Det kunde jag förut inbilla mig var möjligt under de åren jag fortfarande var fast i sockerdrogandet. Men de tiderna är förbi. Har bara inte accepterat det faktumet ännu. Det kommer men behöver mer tid, mycket mer tid troligtvis..

Annonser