Idag vet jag inte heller var jag ska börja. Fast denna gång på grund av en helt annan anledning. Är så otroligt tacksam för det enorma stödet jag har fått av er alla och min omgivning sedan mitt inlägg igår. Ironiskt nog hade jag faktiskt glömt bort att jag inte är ensam i detta.

Tack för att ni skriver, stöttar och delar. Tack för att ni finns. Det är tack vare er jag idag känner mig hoppfull och villig att ge mig tillbaka in i matchen igen. Kan inte beskriva med ord hur tacksam jag verkligen är. Skulle vilja krama er allihopa!

Känns skönt att kunna meddela att den här dagen har varit en total motsats till gårdagen och senaste tiden. Har varit mån om att ta ett litet steg i taget, vilket idag har inneburit en timme i taget. Som resultat har jag följt matplan, skippat kaffe, ätit på regelbundna tider samt gått på stegmöte. Och dessutom lyckats hålla ihop mina fulla sinnen på jobbet. Det trodde jag inte igår..

Är nu inne på steg fyra i tolvstegsprogrammet och har insett att det kommer ta rätt lång tid för att ta mig igenom till steg fem. Men jag ser fram emot att arbeta med steg fyra. Känner att det kommer att släppa många spärrar och frigöra. Det kommer inte bli smärtfritt men så är det ju när man vill växa 😉

Åter igen, tack. Ni får mig att orka och vilja. En dag (timme) i taget ❤

Annonser