Helg på landet hos mina föräldrar. Den har varit fantastiskt skön. Långa promenader och en chans att få vila ut. Minnen från barndomen har dykt upp med en och annan chokladkaka här och var men det har varit okej. Det hör till.

Har fått tips om en applikation iTunesU som jag älskar. Den erbjuder podcasts inom alla möjliga områden. Inom sugar addiction fanns det hur mycket som helst av välja mellan. Min nya favoritstund är nu när jag får lyssna på någon av föreläsningarna från Yale eller liknande om forskning kring beroenden, socker etc. Får inte nog. Till exempel lyssnade jag häromdagen om ett projekt där man låtit utbilda matmissbrukare i Mindfulness, för att se hur det kunde påverka tillfrisknandet. Känns ju logiskt att det skulle ha en positiv effekt, men ändå intressant.

Igår tog jag för övriga tredje steget i tolvstegsprogrammet. Ser fram emot fjärde steget som jag vet kommer att bli tufft. Men desto viktigare att jag tar det. Trevlig söndag kväll allihopa! Kram

Annonser