Ända sedan jag la om kosten har det varit ett evigt pusslande med alla kosttillskott. Tror jag tar 13 olika tillskott, utspritt till sex gånger om dagen. Bara av HCL tar jag 12 st varje dag. För att få i mig tillräcklig dos av omega-3 i kapselform och inte i flytande form blir det så mycket som 20 st piller per dag. Så summerat blir det faktiskt hur mycket piller som helst…

Desto gladare blev jag därför när jag hörde att det i USA tydligen har börjat komma kosttillskott i form av krämer. Istället för att slänga i sig mängder med piller kan man alltså smörja in sig med en lotion som gör att de eftersträvade näringsämnena går direkt in i blodet.

Detta skulle vara fantastiskt skönt då detta piller-liv jag lever nu är både opraktiskt och lite generande. Även om jag försöker dölja det så gott det går orkar jag inte alltid smyga iväg under luncherna för att ta kosttillskotten. Ska nämligen helst ta dem i mitten av varje måltid för bästa effekt. I vilket fall skulle det vara skönt att slippa känna sig som en knarkare.

Håller tummarna för att denna nya form kommer till Sverige inom kort!

Annonser