Var kommer detta sug ifrån? Kan verkligen inte sätta fingret på det. Måste ta en minut i taget just nu. Helger är alltid svårast. Framförallt fredagar.

Känner av många av symptomen som ofta leder till att jag har en slip i överätning. Rastlöshet, inre oro, en hjärna som är på helvarv i kombination med en utmattad kropp, dagdrömmeri, tomhet. Oförmåga att komma ner i vila. Tankar som inte vill sluta snurra.

Måste vara på min vakt. Orka ta mig igenom detta. Komma ihåg att det går över och att jag inte kommer att dö om jag inte går och äter tills jag upplever en artificiell harmoni. Ett lugn som egentligen bara beror på att jag ätit mig bedövad och dåsig.

Snart är denna kväll över och jag har lyckats rida ut stormen. Dock med rejält vita knogar. Kommer att känna mig stolt när jag vaknar imorgon bitti. Trots att jag klarat den här kvällen så känner jag en frustration över faktumet att suget kommer att komma smygandes imorgon kväll igen. Och kvällen därefter, och kvällen efter det, osv.. Ett faktum som gör mig tokig. Kan besattheten på kvällarna försvinna snart?!

Snälla, jag vill kunna vara hemma själv på kvällen utan att vara en fara för mig själv. Jag vill bli fri. Inte bara från sockret, utan från all besatthet som hör till den här sjukdomen. Har kommit så långt och vill komma ännu längre. Vill gå den sista milen nu.

Annonser